luni, 21 februarie 2011

Singurul director de grădiniţă din tara s-a căsătorit cu educatoarea


Sîmbătă, Teodor Ionuţ Minciună (29 ani), singurul director de grădiniţă din România, şi-a unit destinul cu aleasa inimii sale, Melania Chiriţă (28 ani), educatoare la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 7, din Tudor Vladimirescu. Teodor este directorul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 5, din Piteşti.


Se cunosc din timpul liceului
Cei doi tineri au oficiat sîmbătă doar cununia civilă, urmînd ca, în vara aceasta, să facă şi cununia religioasă. Alături de ei s-au aflat pe parcursul întregului eveniment naşii de botez ai mirelui, Luminiţa şi Florin Şerb, din Tîrgovişte. După încheierea cununiei civile, pecetluită cu un sărut, mirii, naşii şi cei peste 60 de invitaţi au plecat la hanul de la Valea Ursului, unde au petrecut şi s-au distrat pînă tîrziu, în noapte. Nu a lipsit nici muzica bună, mirii aducînd special pentru acest eveniment să cînte o formaţie din Tîrgovişte. Melania şi Teodor au fost colegi de liceu, iar apoi drumurile lor s-au reîntîlnit, deoarece ambii lucrează în acelaşi domeniu, în învăţămînt. Cei doi tineri căsătoriţi ne-au spus că vor pleca în luna de miere de-abia după cununia religioasă şi nunta din vară, iar acum îşi doresc să petreacă un week-end romantic la munte.

CASA DE PIATRA!

3 comentarii:

 1. Salut, am o propunere de colaborare care implica un discount important! Este vorba despre: http://blogatu.ro/2011/02/caravana-reducerilor-miniprix-soseste-in-acest-weekend-in-judetele-iasi-arges-si-mehedinti.html
  Contacteaza-ma la adresa de e-mail blogatu@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut, am o propunere de colaborare care implica un discount important! Este vorba despre: http://blogatu.ro/2011/02/caravana-reducerilor-miniprix-soseste-in-acest-weekend-in-judetele-iasi-arges-si-mehedinti.html
  Contacteaza-ma la adresa de e-mail blogatu@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut! am cautat in tot blogul un formular de contact si nu am gasit, asa ca sper sa nu te superi ca incerc sa dau de tine printr-un comentariu. am vazut ca esti din Arges, ca si mine. vreau sa fac o pagina separata pe blogul meu cu cateva alte bloguri din judetul nostru, cu o descriere ampla etc. te-ar interesa? un fel de schimb de link-uri. imi doresc sa promovez blogosfera argeseana. te rog, nu ezita sa ma contactezi pe blogul meu. O zi buna!

  RăspundețiȘtergere

Parerea TA conteaza.
Tu esti propriul TAU profesor.Noi, doar te informam!