sâmbătă, 27 februarie 2010

Propunere de participare

Postul de televiziune Antena 1 realizeaza un nou proiect de televiziune de tipul reality show in care doi tineri de principiu adolescenti, cu personalitati debordante, rebele, nonconformiste si atipice vin sa locuiasca timp de o saptamana alaturi de o familie in care au de invatat principii de conduita morala si de buna purtare in cadrul familiei si in societate.
Familiile pe care le cautam trebuie sa aiba reguli stricte si clare de comportament in cadrul familiei, sa isi educe copii cu bunatate dar strictete si fiecare membru al familiei trebuie sa se implice in bunastarea familiei. Adolescentii vor trebui sa isi desfasoare viata timp de o saptamana in ritmul si dupa regulile familiei gazda.
Familia va trebui sa-i gazduiasca pe cei 2 si sa ii hraneasca timp de o saptamana. Se va filma timp de 7 zile, in fiecare zi dar nu 24 de ore ci cateva ore pe zi. Familia nu va gazdui si echipa de filmare si nici nu vor asigura masa echipei de filmare . Filmarea se va desfasura dupa un scenariu si sub supravegherea unui producator delegate al Antenei 1. Se ofera recompensa pe durata shoului.
Familiile interesate de participare sunt rugate sa trimita un email la invatamantarges@yahoo.com