vineri, 26 iunie 2009

TELENOVELA ISJ ARGES sau LACATUSUL PRICEPUT


După ce Bratu s-a instalat la Inspectorat, butucul de la uşa biroului a fost schimbat
Încă de ieri, fostul inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Gabriel Bratu, s-a instalat în instituţie, deoarece instanţa a anulat ieri ordinul de demitere al acestuia. Instalarea sa nu a durat prea mult întrucât, după ce Bratu a părăsit Inspectoratul, butucul la uşa biroului de conducere a fost schimbat. Aşa că, Bratu a rămas pe dinafară, iar în această dimineaţă se pune problema cum va intra în Inspectorat, la program, în condiţiile în care la ora 8.00 trebuie să fie în instituţie, iar acesta nu mai are acces la birou.
„De parcă Inspectoratul este moşia lui…“
„A schimbat butucul şi a plecat acasă de parcă este moşia lui, de parcă are act de proprietate. Bine că nu m-a încuiat în interior.“, a declarat Gabriel Bratu. Deşi Negoiţă a spus că Ministerul a hotărât ca el să rămână la Inspectorat, deoarece actul care anulează ordinul de demitere al lui Bratu nu este executoriu de drept, fostul inspector general acuză: „Acelaşi Minister a spus asta, cel care îşi bate joc de oameni de atâta timp.“. Fostul inspector general a declarat că este un abuz şi că probabil sunt multe de „aranjat“ la examenele de Bac şi Admitere. „Fusese o propunere ca domnul Negoiţă să fie chiar preşedintele comisiei de Bac în continuare, probabil că acolo este bătaia peştelui.“, a adăugat Bratu.

Negoiţă spune că va rămâne în Inspectorat
Neculai Negoiţă a spus că a primit de la Minister o hârtie prin care el este obligat să rămână în continuare la Inspectoratul Şcolar, deoarece ordinul de anulare a demiterii nu este executoriu de drept, de la data emiterii, aşa cum a spus Gabriel Bratu. „Nu ştiu ce va face domnul Bratu în continuare, eu, deocamdată, sunt în Inspectorat. Vom face recurs.“, a spus Negoiţă care a adăugat că Bratu se instalase singur, nu a fost instalat oficial.
Sursa:TOP