luni, 6 aprilie 2009

Concursul National Video Art pentru liceeni



O manifestare destinata elevilor, cu un format inedit, în calendarul activitatilor educative înscrise pe lista Ministerului Educatiei Cercetarii si Inovarii pentru anul scolar 2008-2009.

Concursul se adreseaza tuturor liceenilor pasionati de arta video digitala, în diversele ei forme si poate constitui un bun prilej pentru descoperirea unor potentiale calitati, necesare unei cariere în domeniul multimedia sau cinematografic.

Implicarea voastra, prin participarea în cadrul acestui concurs, va poate oferi o sansa unica pentru a va descoperi calitati nerelevate pana acum: gustul pentru literatura, muzica, film, grafica, pasiunea pentru actorie, dar si implicarea în probleme ale societatii contemporane.

Concursul cuprinde un numar de doua sectiuni:
1) ESEU CINEMATOGRAFIC
2) SPOT PUBLICITAR CU IMPACT SOCIAL
Reporter, scenarist, regizor, actor, documentarist, operator video sau editor imagine sunt cateva din optiunile profesionale spre care ofera deschidere participarea la un astfel de concurs.

Prezenta la etapa finala din 30-31 mai 2009, de la colegiul nostru va reprezenta confirmarea valorii voastre si sansa de a ne cunoste mai bine în contextul aceleiasi pasiuni care ne anima – filmul digital.

Detalii suplimentare gasiti în atachment sau pe blogul concursului la urmatorul link:

www.VideoArtblog. blogspot. com