luni, 11 august 2008

Boney M a facut spectacol la Pitesti!

Atmosfera incendiara la Pitesti duminica seara, inaintea partidei de fotbal dintre FC Arges si FC Brasov. Peste 10.000 de oameni au venit pe stadionul "Nicolae Dobrin" pentru a-i vedea si asculta pe legendarii Boney M. Membrii formatiei au fost aplaudati minute in sir, iar pitestenii ceva mai in varsta le-au fredonat melodiile pe care cu drag le ascultau in tinerete si chiar au dansat pe hiturile celor patru vedete.
Spectacolul oferit de Boney M a fost unul pe cinste. Solistul Tony Ashcroft a dansat cu cateva dintre frumoasele Pitestiului, a dat cu mingea in poarta si a facut tumbe pe stadion. El chiar si-a adus aminte de gimnasta Simona Aminar, despre care nu stia ca s-a retras din competitii si chiar a spus ca tine pumnii Romaniei la Jocurile Olimpice de la Beijing.
Si Liz Mitchell s-a declarat incantata de publicul pitestean si a marturisit ca este microbista pentru ca fiul ei este fotbalist. Dupa un spectacol care a durat mai bine de o ora, membrii formatiei Boney M au fost aplaudati minute in sir si chiar au fost nevoiti sa revina cu unul dintre hiturile care i-a facut celebri. La finalul spectacolului, pitestenii s-au ingramadit sa obtina autografe printre gard. Boney M si-a incheiat reprezentatia la Pitesti cu un tur al stadionului "Nicolae Dobrin".
Pe toata durata prezentei la Pitesti, membrii formatiei Boney M au fost paziti de 20 de bodyguarzi si 30 de politisti comunitari. Pentru recitalul de duminica seara, celebra formatie a primit de la patronul FC Arges, Cornel Penescu, 50.000 de euro. Concertul a fost oferit pitestenilor cu ocazia aniversarii a 55 de ani de istorie a clubului FC Arge