duminică, 10 august 2008

Incep Sarbatorile Argesului si Muscelului

Luni, 11 august, de la ora 17.00, la Teatrul ,,AL. Davila” din Pitesti, va avea loc deschiderea oficiala a Sarbatorilor Argesului si Muscelului, editia a II-a. Timp de o luna de zile, argesenii si muscelenii se vor bucura de lansari de carte, concursuri, aniversari, dar si spectacole, joc si voie buna.
Manifestarile vor debuta cu Festivalul International de Folclor „Carpati 2008”, editia a XXV-a, jubiliara. In cadrul acestui festival vor participa grupuri din: Bulgaria, Grecia, India, Mexic, Polonia, Spania, Turcia, precum si ansambluri folclorice din judetul Arges. Festivitatea de primire se va organiza in sala de spectacole a Teatrului ”Al. Davila” din Pitesti, prilej cu care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, va deschide oficial Sarbatorile Argesului si Muscelului, editia a II-a, 2008.
Incepand cu ora 18.00, va avea loc parada ansamblurilor folclorice pe traseul Teatrul „Al. Davila” – Piata „Vasile Milea”, iar la ora 19.00 va fi inmanat Trofeul Festivalului International de Folclor „Carpati 2008” tuturor grupurilor participante. Va urma un spectacol coregrafic in Piata ”Vasile Milea”, dupa care, in jurul orei 21.00, ansamblurile participante vor da o reprezentatie pe platoul din fata Primariei Pitesti, la Fantana Muzicala.