luni, 15 septembrie 2008

Impresii din prima zi de scoala


Pe o vreme morocanoasa, in care vremea a grabit festivitatile de inceput de an scolar (spre placerea multora si supararea altora) a ineput Noul An Scolar 2008/2009. Boicotat de F.E.N. la nivel national deschiderea anului scolar in judetul Arges nu a avut de suferit in niciuna dintre cele 500 de unitati scolare cu personalitate juridica din judet (poate si din faptul ca minoritatea se supune majoritatii).
Deşi multe şcoli nu sunt pregătite de începerea anului şcolar, astăzi a fost prima zi de şcoală. Inghesuiala mare de pe treptele unitatilor scolare ne-a reamintit, si de aceasta data, ca urmeaza niste alegeri...
Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, s-a deplasat în şcolile din Topoloveni, Albota şi Leordeni. Acesta a fost însoţit de preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, şi de prim-vicepreşedintele PSD Argeş, Filip Georgescu. Vicepreşedintele PSD, Şerban Valeca insotit de dl Tecau-vicepresedintele Consiliului Judetean au fost la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” din Mioveni pentru a participa la festivitatea deschiderii noului an şcolar. Şi liderul PSD Mircea Drăghici va efectua o vizită la Şcoala Nr. 1 din cartierul Noapteş.Deputatul liberal Andrei Gerea îşi va conduce fiica în prima zi de învăţătură la Şcoala Generală Nr. 1 şi apoi va merge în unităţile din Găvana. Marius Postelnicescu a participat la ceremonia de deschidere de la Colegiul I.C. Brătianu, liceu pe care liderul liberal l-a absovit în 1980. Liderul liberal va mai participa la festivităţile şcolii din comuna Moşoaia.
Cu bune si foarte bune, e cert, a sunat primul clopotel. Mult succes tuturor!
Consemnat de prof Ionut Voiculescu