luni, 9 martie 2009

La Şcoala Nr. 14 „Al. Davila”, elevii clasei a II-a C au sărbătorit mămicile# Copiii şi-au servit mamele cu mîncare gătită de ei

„Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele şi în inimile copiilor”, spunea William Thackeray, iar aceste cuvinte spun totul despre dragostea pe care copiii le-o poartă mamelor lor.

Elevii clasei a II-a C de la Şcoala Nr. 14 „Al. Davila”, îndrumaţi de învăţătoarea Nadia Ciochină, au dorit să el ofere mămicilor cîteva clipe de neuitat şi le-au pregătit numeroase surprize în cinstea zilei de 8 Martie, ziua în care sărbătorim cea mai dragă fiinţă de pe pămînt – MAMA. După ce fiecare copil i-a transmis mamei sale un mesaj de dragoste, elevii şi invitatele de onoare au vizionat un emoţionant filmuleţ, a cărui eroină principală a fost, evident, mama. Nici una din mămicile prezente la manifestare nu şi-a putut stăpîni lacrimile, emoţia fiecrăui cuvînt transmis de propriul copil copleşindu-le fără excepţie. A urmat prezentarea primului număr al revistei şcolare editate de clasa a II-a C, revista „Kids”, ediţie specială dedicată Zilei Mamei. Şi ca activitatea să se încheie într-o atmosferă de sărbătoare, copiii şi-au servit mămicile cu preparate culinare pregătite chiar de ei: roşii umplute cu brînză, ouă umplute şi bomboane cu nucă de cocos. Nici mămicile nu s-u lăsat mai prejos şi au deschis pentru cei mici cîteva sticle de şampanie.
Sursa:Societatea Argesana