vineri, 24 octombrie 2008

FARA TEME IN VACANTA INTRASEMESTRIALA

De sambata elevii din invatamantul primar si prescolar vor fi in vacanta. Timp de o saptamana cei mai mici scolari se vor putea bucura in voie de timpul liber. Cei mai fericiti insa, vori fi elevii bucuresteni. Acestia nu vor avea teme de rezolvat pe perioada vacantei.

Hotararea a fost luata de reprezentantii Inspectoratului Scolar Bucuresti, interzicandu-le din nou profesorilor sa le dea teme obligatorii celor mici. Insa temele vor fi inlocuite cu alte activitati.

Elevii din clasa intai vor trebui sa-si exerseze pe timpul vacantei scrisul literelor invatate, pe diverse suporturi. Cei mari insa vor trebui sa mearga la concerte adecvate varstei, la teatru sau in excursii.

De asemenea, pentru a nu se plictisi, elevii pot organiza activitati de strangere si donare de jucarii pentru copii organi si pentru cei din familiile sarace.

Vacanta elevilor se va incheia pe 3 noiembrie, cand cei mici vor fi nevoiti sa se intoarca la cursuri. Insa nu pentru mult timp, pentru ca pe 20 decembrie prichindeii se vor bucura din nou de vacanta, adica vacanta de iarna, care se va incheia pe 4 ianuarie 2009.