miercuri, 22 octombrie 2008

In memoriam- Prof. Liliana Elena Ciucă



In memoriam
Prof. Liliana Elena Ciucă
---A mai căzut o stea---


D-na prof. Liliana Elena Ciucă s-a născut pe data de 30 decembrie 1956 in comuna Racoviţa, judeţul Argeş.
A urmat cursurile Şcolii Generale Nr.1, Piteşti, apoi Liceul German si Universitatea Bucureşti, Facultatea de Tehnologie Chimică.
In anul 1980 a devenit profesor la Şcola Nr. 17 Piteşti, apoi la Liceul Sanitar, iar din anul 1985 s-a intors la Şcola Nr. 1 Piteşti, şcoala pe care o absolvise cu ani in urmă.
Intre anii 1996-2000 si 2005-2008 a ocupat funcţia de director adjunct la Şcoala Nr.1 Piteşti şi intre anii 2001-2005 funcţia de consilier educativ.
Din iunie 2008, a preluat funcţia de lider de sindicat la Şcoala Nr.1, Piteşti. Cu toate că nu se simtea prea bine a muncit 2 săptămani pentru a completa actele necesare pentru obţinerea primei de concediu şi a tichetelor de masă dedicându-se binelui oamenilor până in ultima clipă.
A fost o mare doamnă, un suflet cald, tolerant, o persoană demnă de o inaltă ţinută morală. Copiii spuneau adesea despre dumneaei că este o profesoară ‘cuminte’.
A fost o mamă deosebită iubindu-şi şi adorându-şi copiii: o fată Alina şi un băiat Simeon.
Şi-a dedicat viaţa care nu a fost deloc uşoară pentru d-na profesoară, profesiei şi familiei. A fost un bun prieten al colegilor, elevilor, părinţilor. O persoană foarte tolerantă, care prefera să muncească foarte mult şi se ferea intotdeauna de conflicte.
A trăit aşa cum a murit: decent şi cu demnitate, ca o mare doamnă a sufletului nostru.
Ne vei lipsi Liliana, scumpă şi dragă prietenă, iţi vom păstra veşnic in amintire chipul, sufletul, delicateţea şi demnitatea ta.

Biroul Operativ Judetean al Sindicatului Invatamant Preuniversitar Argesean Muntenia este alaturi de familia indurerata in aceste clipe grele.Sincere condoleante!