joi, 2 octombrie 2008

Din ciclul: "Daca VOI nu ma vreti, eu va vreau!"...


... sau "Hai sa emigram in Congo!"
Nici nu s-a instalat bine in functie ca Gabriel Bratu a fost din nou demis, de data aceasta printr-un ordin al ministrului Cristian Adomnitei, care a invocat faptul ca pe numele lui Bratu exista depusa o plangere penala de sustragere de documente. Socat la aflarea vestii, Bratu ne-a declarat ca va merge pana in panzele albe pentru a-si castiga din nou dreptatea.
Este incredibil ceea ce se intampla si aici nu este vorba numai despre mine, ci despre ceea ce se intampla cu un intreg sistem! Este un adevarat atac la adresa sigurantei nationale pentru ca legea a ajuns sa fie flagrant incalcata, in lipsa unei raspunderi ministeriale. Refuz sa accept ca asta se mai poate intampla in Romania zilelor noastre, este o bataie de joc! Am ajuns sa ma trezesc noaptea transpirat, din somn, ca ma trimite ministrul Adomnitei la cules de stuf, in Delta, ca pe timpul comunistilor! La un moment dat se va ajunge intr-un punct in care toti vor da socoteala pentru ceea ce au facut. Voi contesta decizia la minister si, daca nu voi primi raspuns favorabil, voi merge in justitie pana la capat, chiar daca stiu ca voi avea de castigat peste cateva luni. Sa vedem cine imi va plati toate salariile in toata perioada aceasta in care si-au batut joc de un intreg sistem de invatamant. Este posibil sa fac si plangere pentru hartuire, pentru ca, practic, asta este ceea ce mi se intampla la acest moment! Este de-a dreptul absurd sa fii demis doar pentru ca pe numele tau exista o plangere penala careia nici macar nu i s-a dat curs. Este ca si cum eu as face o plangere la politie, pe numele dumneavoastra, si v-ar da afara la serviciu inainte de a se verifica daca respectiva plangere este intemeiata sau inainte de a i se da curs in justitie" ne-a declarat Gabriel Bratu.
Va contesta recursul Gabriel Bratu ne-a declarat ieri că şi-a făcut „un scop din a demonstra că trebuie să se respecte legea“ aşa că va contesta în continuare la Ministerul Educaţiei acest ordin de suspendare. „Sunt curios dacă domnul Gardin va fi numit din nou în funcţia de general, deoarece şi dânsul are plângere pentru că mi-a spart biroul“, a specificat Bratu, vi-zibil supărat de vestea proastă pe care a primit-o.

Sursa ArgesNews si BitPress