joi, 2 octombrie 2008

Implicate si “Citeste cu mine!”




FEDERAŢIA SINDICATELOR LIBERE DIN ÎNVĂŢĂMÂNT este partener principal in campania “Citeste cu mine!” (Septembrie 2008 – Septembrie 2009) initiata de Blocul National Sindical.Prin campania “Citeste cu mine!” (Septembrie 2008 – Septembrie 2009) ne-am propus:
- Sa ajungem in scoli din zone rurale defavorizate, cu grad mare de analfabetism, si sa incercam sa atragem atentia copiilor si familiilor lor asupra importantei studiului, folosindu-ne de intalniri informale, amuzante si cercuri de lectura.
- Sa stimulam colaborarea intre elevii eminenti si elevii cu rezultate mai slabe la invatatura astfel incat cei din urma sa beneficieze de un ajutor direct, prietenesc si pe termen lung.
- Sa strangem fonduri de carte si rechizite pentru scolile din mediul rural in special. Orice surplus de carte va ajuta la imbogatirea stocului bibliotecilor scolare. La fel rechizitele sau donatiile financiare.
- Sa dam o mana de ajutor prin strangerea de fonduri financiare sau materiale de constructii la refacerea cladirilor bibliotecilor pentru a le oferi celor mici conditii decente de studiu.
- Sa facem mesajul nostru cat mai cunoscut, sa facem sa se vorbeasca, sa facem sa se citeasca.